De Invoer & de Uitvoerhandelsco. van Cangzhouzhaoli, Ltd

De dienst zonder Grenzen!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD.

Van goede kwaliteit Golfkartonmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Golfkartonmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD.

1 2 3 4 5 6 7
companyPics.title0 companyPics.title1 companyPics.title2 companyPics.title3 companyPics.title4 companyPics.title5 companyPics.title6
manager office communication technic office

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : ZHAOLI
Jaarlijkse omzet : 3,000,000-5,000,000
Opgericht Jaar : 2013
Export pct : 80% - 90%

De Invoer & de Uitvoerhandelsco. van Cangzhouzhaoli, Ltd is een nieuw typebedrijf dat uit de invoer & de uitvoerverkoopafdeling en twee fabrieken van de machinevervaardiging bestond. Zich specialiseert in de productie van twee reeksen producten, is het één type van hoofdproducten „Taobao-karton zich vormt inlassend machine, Taobao-kartondruk inlassend machine, automatische multimessen die machine, automatische de assembleursmachine van de verdelingsraad, machine“ enz. de automatische van de verdelingsraad voor kleine kartonverpakking scheuren; het andere type van hoofdproducten is als de machines van het tranditionalkarton, zoals de machine van de de matrijzensnijder van de flexoprinter slotter, omslag gluer mahine, lamineerdersmachine, golfkartonproductielijn enz. Momenteel, onze producten niet alleen verkoop in binnenlands maar ook verkoop aan de Unie van Europa, Midden-Oosten, Zuidoost-Azië, Rusland, Zuid-Afrika en andere landen en gebieden.

 

Co van het Kartonmachines van Cangzhouzhaoli, Ltd werd gevestigd van onderzoek en ontwikkeling voor de golfmachine van de kartondruk aan huidig „Taobao-karton zich specialiseert ernstige machine van de de raadsassembleur van de machines de ernstige en automatische verdeling“, geeft het volledig spel aan elke technologieën op de vordering en productie op de betrouwbaarheid, dus kunnen wij de belangrijke positie houden die op het gebied van golfkarton machines maken. Elk van onze machines keuren geavanceerde laser scherpe techniek in de verwerking van centrum goed om elke structuureenheden te beëindigen, kunnen onze machines onze unieke te realiseren technologie gebruiken zelfs als de kartons moeilijk zijn te maken.

 

Ons bedrijf zal ons beste aan de eisen van de klant doen voldoen, en overvloedige vergelding aan nieuwe en oude klanten met nieuwe innovatie, ontwikkeling en de perfecte naverkoopdienst brengen.

 

Contactgegevens
Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Dara

Tel.: 86-317-7800877

Fax: 86-0317-7800977

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)