De Invoer & de Uitvoerhandelsco. van Cangzhouzhaoli, Ltd

De dienst zonder Grenzen!

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Fabrieksreis

Van goede kwaliteit Golfkartonmachine voor verkoop
Van goede kwaliteit Golfkartonmachine voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu
1 2 3 4 5 6 7 8 9
Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD. Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD.

  • lopende band

    Ons bedrijf werd opgericht in 2013, is de voorganger Co. van het Kartonmachines van Cangzhou Baoli, Ltd dat in 2000 met 18 jaar van productieexperence werd opgericht. 

     

    Momenteel, hebben wij twee productiefabrieken voor verschillende machines, en kopende afdeling, productieafdeling, technische afdeling, inspectieafdeling, verkoopafdeling enz., meer dan 30 personen en dekking een gebied van 4000 vierkante meters. Perfect beheersmechanisme, om de het werk efficiency en de productkwaliteit te verbeteren.

     

    De machines door ons bedrijf worden geproduceerd heeft een strikt productieproces, professionele technische personen, het materiaal van de precisieproductie, geavanceerde opsporingsmiddelen, leggen stevige fundamenten om de prestaties die van de productiekwaliteit te verzekeren.

     

  • OEM / ODM

    Vóór productie, zullen wij alle verwante details, met inbegrip van de specificatie, de veiligheid, enz. bevestigen en zullen tekening voor de machinestructuur maken, alle vereisten kan verzekeren redelijk met. zijn. 

     

    Tijdens periode van productie, hebben wij de professionele persoon om last te nemen elk stadium in machineproductie. Met inbegrip van afgietsel, proces, assembleur, het zuiveren, enz. 

     

    En vóór het laden, zal onze verkoopmanager opnieuw de machine volgens de eisen van de klant controleren, om elke punten ervoor te zorgen voldoe aan de vereisten. 


    U kon gemakkelijk en veilig voelen om tot machines van ons opdracht te geven!

  • R & D

    Wij hebben de professionele ingenieurs voor verschillende machines, als de klantenbehoefte eisen ten aanzien van sturture heeft, prestaties enz., kan onze ingenieur de redelijke veranderingen op de basis van standaardmachine volgens de eisen van de klant aanbrengen.

     

    Wij doen ons beste de kwaliteit ervoor zorgen en aan tevreden noodzakelijk van klanten hopen.

Contactgegevens
Cangzhou Zhaoli Import & Export Trade CO.,LTD.

Contactpersoon: Ms. Dara

Tel.: 86-317-7800877

Fax: 86-0317-7800977

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)